follow Catalog firme » Turism » Agentii turism » Judetul TIMIS
  home     Agentii turism   Judetul TIMIS

Agentii turism Timis

Obtineti cel mai bun pret pentru agentii turism completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
agentii turistice timis, agentii turistice timisoara (Timisoara, TIMIS)
Adress Travel oferta servicii de inchiriere microbuze de pana la 19 locuri sau autocare de pana la 55 locuri pentru orice ruta interna sau externa. Flota noastra de masini este in continua crestere, oferindu-va microbuze moderne, dotate cu clima, scaune rabatabile, DVD. Tarifele sunt negociabile in functie de ruta, de numarul de persoane si de durata cursei. Profesionalismul soferilor nostri, precum si ..
0722 *** ***Click aici!
agentie turism timisoara, agentie turism timis (Timisoara, TIMIS)
Firma de transport persoane COMATI PSG , cu sediul in Timisoara, detine la ora actuala un parc cu autocare de inalta clasa, fiind specializata in transporturi internationale de calatorii pe liniile regulate Bucuresti – Stockholm, Bucuresti – Oslo, Bucuresti – Aalborg si Iasi - Aalborg. Companie cu experienta de 20 de ani in transportul de persoane si parc auto propriu, putem pune la..
0040 *** ***Click aici!
agentie de turism (Timisoara, TIMIS)
Oferim din anul 2003 agentie de turism, transport colete international, transport persoane international si companii transport timis. Activam in judetul TIMIS si avem preturi mici la companii transport persoane, transport international persoane si nu numai. Asteptam cererea dumneavoastra de oferta si va promitem ca nu vom dezamagi...
0733 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie